![]() |
Kuzukulağı Soslu Bresaola |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuzukulağı Soslu Bresaola![]() 480 gr kuzukulağı pesto sos 500 gr bresaola 500 gr kabak 400 gr salatalık 100 gr susam 100 gr keten tohumu 1 litre kuzukulağı pesto için 120 gr kuzukulağı 75 gr dolmalık fıstık 750 ml zeytinyağı 70 gr parmesan peyniri 20 gr sarımsak Tuz karabiber Kuzukulağı soslu bresaola: Pratik yemek tarifleri arasında özel bir yere sahip ![]() ![]() Kabakları şekilli doğrayın, 1 dakika sıcak suda haşlayıp buzlu su dolu bir kaba aktarın ![]() Süzdükten sonra sos ile karıştırıp servis tabağına alın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|