![]() |
Taze Fasulyeli Boğazlık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Taze Fasulyeli Boğazlık![]() 1 kilo boğazlık 1 çay bardağı zeytinyağı 1 yemek kaşığı domates salçası 2 yemek kaşığı su 2 yemek kaşığı süt Kırmızı pul biber 1 yemek kaşığı eritme peynir 250 gr haşlanmış çalı fasulyesi Közlenmiş kırmızı biber turşusu Tuz Taze fasulyeli boğazlık: Fasulyeleri ayıklayıp tuz ilave ederek haşlayın ![]() ![]() Boğazlığı bir tavada zeytinyağıyla kavurun ![]() ![]() ![]() Ayrı bir kapta süt ile eritme peynirini karıştırarak ılıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|