Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
boğazlık, fasulyeli, taze

Taze Fasulyeli Boğazlık

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Taze Fasulyeli Boğazlık





1 kilo boğazlık
1 çay bardağı zeytinyağı
1 yemek kaşığı domates salçası
2 yemek kaşığı su
2 yemek kaşığı süt
Kırmızı pul biber
1 yemek kaşığı eritme peynir
250 gr haşlanmış çalı fasulyesi
Közlenmiş kırmızı biber turşusu
Tuz

Taze fasulyeli boğazlık:
Fasulyeleri ayıklayıp tuz ilave ederek haşlayın Kırmızı biber turşusunu doğrayıp fasulyelerle harmanlayın

Boğazlığı bir tavada zeytinyağıyla kavurun Salçayı su ile karıştırıp boğazlığa ilave edin Tuz ile tatlandırıp bir kaç dakika daha kavurun

Ayrı bir kapta süt ile eritme peynirini karıştırarak ılıtın Boğazlığa ilave edin Servis tabağına önce fasulyeleri alın Yanına boğazlığı yerleştirin Kırmızı pul biber serpiştirerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.