![]() |
Otlu Bonfile |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Otlu Bonfile![]() 4 parça bonfile 10 dal taze kekik 1 çorba kaşığı kapari Yarım su bardağı kemik suyu Yarım su bardağı beyaz şarap Yarım su bardağı zeytinyağı 1 çorba kaşığı hardal 2 çorba kaşığı tane kırmızıbiber 1 çorba kaşığı dilimlenmiş yeşil zeytin 1 soğan 5 diş ezilmiş sarımsak Bir kaç taze biberiye dalı Tuz karabiber Otlu bonfile: Soğanı soyup kalın halkalar şeklinde dilimleyin ![]() ![]() Etleri hazırladığınız marinata bulayın ve üzerini folyo ile kapatıp buz dolabında 12 saat bekletin ![]() Etleri marinattan delikli kepçe ile alıp ızgara veya mangalda iki taraflı pişirin ![]() 10 dakika pişirin ![]() ![]() Eti servis tabağına alıp üzerine sıcak marinat sosu gezdirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|