Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bonfile, otlu

Otlu Bonfile

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Otlu Bonfile





4 parça bonfile
10 dal taze kekik
1 çorba kaşığı kapari
Yarım su bardağı kemik suyu
Yarım su bardağı beyaz şarap
Yarım su bardağı zeytinyağı
1 çorba kaşığı hardal
2 çorba kaşığı tane kırmızıbiber
1 çorba kaşığı dilimlenmiş yeşil zeytin
1 soğan
5 diş ezilmiş sarımsak
Bir kaç taze biberiye dalı
Tuz
karabiber

Otlu bonfile:
Soğanı soyup kalın halkalar şeklinde dilimleyin Kemik suyu, zeytinyağı, şarap, 7 dal taze kekik, taze biberiye, soğan, sarımsak, hardal, zeytin, kapari, tane kırmızıbiber, tuz ve karabiberi bir kapta karıştırın

Etleri hazırladığınız marinata bulayın ve üzerini folyo ile kapatıp buz dolabında 12 saat bekletin

Etleri marinattan delikli kepçe ile alıp ızgara veya mangalda iki taraflı pişirin Marinat sosunu tencereye alıp
10 dakika pişirin Süzüp sıcak muhafaza edin

Eti servis tabağına alıp üzerine sıcak marinat sosu gezdirin Ayırdığınız kekik dallarıyla süsleyip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.