![]() |
Portakal Soslu Ve Fıstıklı Lorlu Dana Karpaçyo |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Portakal Soslu Ve Fıstıklı Lorlu Dana Karpaçyo![]() Karpaçyo için 600 gr dana bonfile ¼ demet taze fesleğen ¼ demet taze kekik 1 diş sarımsak Tuz Tane karabiber 10 ml zeytinyağı Portakal sosu için 50 ml taze sıkılmış portakal suyu 5 gr rendelenmiş japon turbu 5 ml krema Mantı için 20 gr lor peyniri 10 gr antep fıstığı 5 gr ceviz 3 yaprak taze fesleğen Parmesan peyniri Portakal soslu ve fıstıklı lorlu dana karpaçyo: Dana bonfilenin sinirlerini temizleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|