![]() |
Sebze Soslu Kuzu Külbastı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sebze Soslu Kuzu Külbastı![]() 500 gr kuzu külbastı 3 kabak 2 havuç 3 domates 4 taze soğan 2 çorba kaşığı domates salçası 1 su bardağı süt Yarım çay kaşığı kırmızı acıbiber 5 çorba kaşığı sıvıyağ 1-2 dal fesleğen Tuz Sebze soslu kuzu külbastı: İki kaşık sıvıyağı tavada ısıtıp etleri kızartın ![]() ![]() ![]() Kalan yağı tencerede kızdırıp kabak ve havucu soteleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Tencereyi ocaktan alıp etleri ilave edin ve üzeri kapalı olarak 5 dakika bekletin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|