![]() |
Pazı Yaprağına Sarılı Kuzu Kapama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pazı Yaprağına Sarılı Kuzu Kapama![]() 600 gr kuş başı kuzu eti 1 soğan 1 demet pazı Yarım çay bardağı soya yağı 1 tatlı kaşığı karabiber Tuz Domates sosu için 4 domates 2 diş sarımsak Yarım çay bardağı zeytinyağı 2 kesme şeker Tuz Pazı yaprağına sarılı kuzu kapama: Etleri üzerini 3 parmak geçecek kadar su ilave ederek haşlayın ![]() ![]() Etin suyunu süzdürüp karabiber ilave ederek kavurun ![]() Pazı yapraklarını haşlayıp mutfak tezgahına serin ![]() ![]() Domates sos için, domateslerin kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayın ![]() ![]() ![]() Pazı yaprağına sarılı kuzu kapamaları servis tabağına alın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|