![]() |
Ayvalı Dana Etli Kavurma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayvalı Dana Etli Kavurma![]() 600 gr dana kuş başı 3 sivribiber 12 arpacık soğan 1 sarı biber 1 kırmızıbiber 100 gr mantar 1 ayva 50 gr tereyağı 1 çay bardağı ayçiçeğiyağı 1 tatlı kaşığı kekik Tuz, karabiber Ayvalı dana etli kavurma: Ayvanın kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayarak suda haşlayın ![]() ![]() ![]() Suyunu süzdürdüğünüz ayvaya sırasıyla kuşbaşı eti ve doğradığınız sebzeleri ilave edip pişirin ![]() Tereyağı, tuz, kekik ve karabiberide ilave edip bir kaç dakika daha pişirip sıcak servis yapın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|