![]() |
Beyaz Ve Kırmızı Lahana Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beyaz Ve Kırmızı Lahana Kebabı![]() 1 orta boy beyaz lahana 1 su bardağı kıyılmış kırmızı lahana 500 gr kuşbaşı kuzu eti 2 soğan 3 sivribiber 3 domates 2 çorba kaşığı domates salçası 4 çorba kaşığı sıvıyağ 1 su bardağı sıcak su Tuz Beyaz ve kırmızı lahana kebabı: Beyaz lahanayı temizleyip yapraklarını ayırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tencerede 2 kaşık sıvıyağı kızdırıp soğan ve eti soteleyin ![]() ![]() Lahana yapraklarını yağlanmış küçük bir cam kasenin içine kenarları dışa taşacak şekilde yerleştirin ![]() ![]() Cam kaseyi fırın tepsisine ters çevirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|