Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kanepe, pesto, soslu

Pesto Soslu Kanepe

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pesto Soslu Kanepe





16 dilim baget ekmek
16 kurutulmuş domates
150 gr parmesan peyniri

Pesto sos için:
8-10 dal taze fesleğen
3 dal taze soğan sapı
2 çorba kaşığı dolmalık fıstık
Yarım çay bardağı zeytinyağı
3 diş sarımsak
1 çorba kaşığı yoğurt

Pesto soslu kanape:
Pesto sos için; fesleğeni ve soğan saplarını temizleyip kıyın Sarımsakları soyun Dolmalık fıstık, sarımsak, zeytinyağı, kıyılmış fesleğen ve soğan sapları ile yoğurdu robotta püre haline getirin

Fırın ızgarayı ısıtın Ekmek dilimlerini tepsiye dizip fırında kızartın

Hazırladığınız pesto sosunu kızarmış ekmek dilimlerinin üzerine sürün Kurutulmuş domatesleri ortadan ikiye kesip ekmeklerin üzerine yerleştirin Parmesan peynirini rendenin geniş bıçaklı tarafıyla incecik dilimleyip hazırladığınız ekmeklerin üzerlerine paylaştırıp servis yapınAfiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.