![]() |
Karides, Ton Balığı Ve Greyfurt Pateli Kanepeler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karides, Ton Balığı Ve Greyfurt Pateli Kanepeler![]() 400 gr dondurulmuş temizlenmiş karides 200 gr süzülmüş ton balığı konservesi 500 ml beyaz şarap 500 ml su 1 defne yaprağı 1 taze acı kırmızı biber 2 greyfurtun suyu 1 pırasa 150 gr yumuşak tereyağı 1 dilim tost ekmeği 20 gr doğranmış kapari çiçeği 20 gr frenk soğanı Tuz Karabiber Servis için 4~5 dal frenk soğanı İnce uzun kesilmiş greyfurt kabukları 5~6 arpacık soğanı turşusu Taze acı kırmızı biber Karides, ton balığı ve greyfurt pateli kanepeler: Derin ve çok büyük olmayan bir tencereye su ve beyaz şarabı aktardıktan sonra defne yaprağı, bir tutam tuz ve ince dilimlenmiş pırasayı ekleyip pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|