Ketçaplı Acılı Tavuk Kanatları... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ketçaplı Acılı Tavuk Kanatları...MALZEMELER 1 kg tavuk kanadı 2 adet soğan 3 diş sarmısak 2 adet kırmızı biber 3 çorba kaşığı acı sos 1 çay bardağı ketçap 2 çorba kaşığı toz şeker 5 çorba kaşığı üzüm sirkesi Karabiber Tuz Kanatları yıkayıp tütsüleyin Soğanları, sarmısakları ve kırmızı biberleri robotta iyice kıyın ![]() Karışımı bir kaba koyun İçine acı sosu, ketçabı, toz şekeri, sirkeyi ve baharatları da ekleyin, 5 dakika pişirin ![]() Kanatların uç kısımlarını keserek sosun içine koyun ve 15 dakika bekletin ![]() Kızgın yağda kızartarak servis yapın ![]() alinti ![]() ![]()
|
|
|
|