Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
acılı, kanatları, ketçaplı, tavuk

Ketçaplı Acılı Tavuk Kanatları...

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ketçaplı Acılı Tavuk Kanatları...



MALZEMELER
1 kg tavuk kanadı
2 adet soğan
3 diş sarmısak
2 adet kırmızı biber
3 çorba kaşığı acı sos
1 çay bardağı ketçap
2 çorba kaşığı toz şeker
5 çorba kaşığı üzüm sirkesi
Karabiber
Tuz


Kanatları yıkayıp tütsüleyin
Soğanları, sarmısakları ve kırmızı biberleri robotta iyice kıyın
Karışımı bir kaba koyun
İçine acı sosu, ketçabı, toz şekeri, sirkeyi ve baharatları da ekleyin,
5 dakika pişirin
Kanatların uç kısımlarını keserek sosun içine koyun ve 15 dakika bekletin
Kızgın yağda kızartarak servis yapın


alinti

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.