Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
pane, tavuk, şinitsel

Tavuk Şinitsel Pane

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuk Şinitsel Pane



Tavuk Şinitsel Pane (Avusturya)

http://wwwlezzetsirricom

2 parça tavuk göğüs eti
1 su bardağı galeta unu
1 su bardağı un
2 adet yumurta
sıvıyağ
karabiber
tuz

Tavuk göğüs etlerini ikiye bölün Eti mutfak tahtasının üzerine yayın ve bir mutfak çekici ile dövün Etiniz hemen hemen yarım parmak kalınlığında olsun Böylece 4 parça şinitsel elde edersiniz Şinitsellerin üzerine bir parça karabiber ve tuz serpin Bir tabağa un, diğer birine galeta ununu koyun Yumurtaları geniş bir tabakta çırpın Etleri önce una, sonra yumurtaya, daha sonra ise galeta ununa bulayın Daha sonra tekrar yumurtaya bulayıp bir kere daha galeta ununa bulayın Böylece şinitselleriniz kızarınca daha gevrek ve kıtır kıtır olur Ayrıca et de suyunu kaybetmez
Tavada bol sıvıyağı kızdırın ve şinitelleri kızartın Yanında bol limonlu ve maydonozlu bir patates salatası ile servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.