![]() |
Fındıklı Tavuk Eti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fındıklı Tavuk EtiFINDIKLI TAVUK ETİ ![]() Malzemeler 4 tavuk göğüs eti 1 yumurta 1 çay bardağı un 1 su bardağı fındık 2-3 dal frenk soğanı Tuz, karabiber Ayçiçeği yağı Garnitür için 10 kırmızı kiraz domates 10 sarı kiraz domates Yarım çay bardağı kıyılmış maydanoz 4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 diş sarımsak ve TuzFINDIKLI TAVUK ETİ TARİFİ Fındığı iri kalacak şekilde kırın ve bir tabağa alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -- |
![]() |
![]() |
|