Mantar Soslu Baget |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mantar Soslu Baget8 tavuk baget 4 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz Karabiber Sosu için 400 gr kestane mantarı 3 yemek kaşığı zeytinyağı 200 ml krema 1 soğan 1 yemek kaşığı tepeleme un Tuz Karabiber Mantar soslu baget: Bagetleri fırın kabına alın Zeytinyağı, tuz, karabiber ekleyip harmanlayın ve 200 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin Soğanı küp şeklinde doğrayıp zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun Mantarları ince doğrayıp ekleyin ve yüksek ateşte soteleyin Tuz, karabiber ile tatlandırın Un ilave edin ve birkaç dakika karıştırın Son olarak kremayı ekleyerek 2-3 dakika daha pişirin ve sosu bagetlerin üzerine dökerek servis yapın |
|