Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
baget, mantar, soslu

Mantar Soslu Baget

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mantar Soslu Baget





8 tavuk baget
4 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber

Sosu için
400 gr kestane mantarı
3 yemek kaşığı zeytinyağı
200 ml krema
1 soğan
1 yemek kaşığı tepeleme un
Tuz
Karabiber

Mantar soslu baget:
Bagetleri fırın kabına alın Zeytinyağı, tuz, karabiber ekleyip harmanlayın ve 200 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin Soğanı küp şeklinde doğrayıp zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun Mantarları ince doğrayıp ekleyin ve yüksek ateşte soteleyin Tuz, karabiber ile tatlandırın Un ilave edin ve birkaç dakika karıştırın Son olarak kremayı ekleyerek 2-3 dakika daha pişirin ve sosu bagetlerin üzerine dökerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.