Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ekmek, izgara, tavuk, üstü

Ekmek Üstü Tavuk İzgara

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ekmek Üstü Tavuk İzgara





4 dilim ekmek
4 parça tavuk göğüs eti
2 arpacık soğan
2 diş sarımsak
2 dal biberiye
Yarım su bardağı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Kırmızıbiber
Roka yaprakları

Ekmek üstü tavuk ızgara:
Soğanların kabuklarını soyup küçük doğrayın ve geniş bir kabın içerisine alın 1 diş rendelenmiş sarımsak, biberiye yaprakları, zeytinyağı, tuz, karabiber ve tavuk etlerini ekleyip iyice karıştırın üzerine kapak kapatarak buzdolabında 2 saat bekletin Tavuk etlerini elektrikli ızgarada pişirin Ekmek dilimlerinin üzerine biraz zeytinyağı ve sarımsak sürün Aynı ızgara üzerinde kızartın ve servis tabaklarına alın Dilimlenmiş biber ve roka yapraklarını ekleyin üzerlerine tavuk etlerini yerleştirin Servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.