Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
balkabaklı, eti, fırında, tavuk

Fırında Balkabaklı Tavuk Eti

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fırında Balkabaklı Tavuk Eti





8 tavuk but
300 gr balkabağı
2 yemek kaşığı balzamik sirke
8 yaprak adaçayı
Yarım su bardağı ceviz içi
Tuz
Yarım çay bardağı zeytinyağı
2 çay bardağı su

Fırında balkabaklı tavuk eti:
Balkabağının kabuklarını soyup ince doğrayın 2 yemek kaşığı zeytinyağını tavada ısıtıp balkabaklarını 3-4 dakika soteleyin

Tavuk butlarını 2 yemek kaşığı zeytinyağı ile 2 dakika soteleyin Tavuk butlarla balkabaklarını fırın tepsisine yerleştirin Üzerine cevizleri serpiştirin

Kalan zeytinyağı, tuz ve sirkeyi karıştırıp üzerine gezdirin Suyu ilave edin Adaçayı yapraklarını üzerlerine yerleştirip 190 dereceye ayarlı fırında pişirin Sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.