Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
poğaçalı, tavuk

Poğaçalı Tavuk

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Poğaçalı Tavuk





6 tavuk but
2 soğan
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
2 kahve fincanı ayçiçeği yağı
Tuz
Poğaça için
1 kahve fincanı ayçiçeği yağı
3 kahve fincanı yoğurt
1 çay kaşığı karbonat
Aldığı kadar un

Poğaçalı tavuk:
Ayçiçeği yağı, yoğurt, karbonat ve unu karıştırıp katı bir hamur elde edinceye kadar yoğurun Yağladığınız fırın tepsisine iki parmak kalınlığında yayın 180 dereceye ayarlı fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin Fırından çıkarın, soğuyunca elinizde ufalayarak servis tabağına alın

Diğer tarafta soğanları ince kıyın Ayçiçeği yağı, tuz, kırmızı pul biber ilave edin Tavuk butlarını ekleyip üzerini geçecek kadar su ile pişirin Tavuk suyunu poğaçanın üzerine gezdirerek dökün Üzerine tavukları yerleştirip sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.