![]() |
Pilav Üstü Biberli Tavuk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pilav Üstü Biberli Tavuk![]() 600 gr tavuk kalça şiş 4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay bardağı su 3 yemek kaşığı domates püresi 2 dolmalık kırmızıbiber 2 dolmalık yeşil biber 1 yemek kaşığı tavuk harcı 1 tatlı kaşığı sarımsaklı tuzlu çeşni 1 çay kaşığı Chili biberi 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Pilav için 1 su bardağı pirinç 1 ![]() 1 tatlı kaşığı köri 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı tuz Pilav üstü biberli tavuk: Pirinçleri tuzlu sıcak suda 1 saat bekletin ve iyice yıkayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|