![]() |
Kremalı Tavuk İzgara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kremalı Tavuk İzgara![]() 8 tavuk but 4 kahve fincanı yoğurt Izgarayı yağlamak için sıvıyağ Tuz Karabiber Krema için: 1 soğan 2 diş sarımsak 2 çorba kaşığı sıvıyağ 2 çorba kaşığı toz kişniş 4 kahve fincanı yoğurt Birkaç dal maydanoz 1 kahve fincanı süt kreması Kremalı tavuk ızgara: Yoğurdu derin bir kaba alıp tuz ve karabiber ilave ederek mikserle çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() Izgarayı ısıtın, ızgara telini fırça ile yağlayın ![]() ![]() ![]() ![]() Sosu hazırlamak için, soğanı ince ince doğrayın, sarımsakları ezin ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırladığınız sosu, yoğurdu ve kıyılmış maydanozu robotta ezin ![]() Karışımı tencereye alıp süt kremasını ilave edin ![]() ![]() ![]() Şefin Yorumu : Yoğurt veya süt kreması içeren bir sosu ısıtırken kaynatmamaya özen gösterin aksi takdirde sos kesilebilir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|