Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bademli, pane, tavuk

Bademli Tavuk Pane

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bademli Tavuk Pane





4 parça tavuk fileto
3 çorba kaşığı file badem
1 çay bardağı mısır unu
2 yumurta
Birkaç adaçayı yaprağı
Kızartma için sıvıyağ
Tuz, karabiber

Bademli tavuk pane:
Mısır unu ve bademi bir kâsede karıştırın Yumurtaları ayrı bir kâsede çırpın

Tavuk etlerini önce yumurtaya sonra bademli karışıma bulayın Sıvıyağı tavada kızdırıp adaçayı yapraklarını ve etleri ilave edip iki taraflı kızartın Fazla yağını alması için kâğıt havlu üzerine çıkarın ve sıcak olarak servis yapın Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.