![]() |
Aromalı Piliç İzgara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aromalı Piliç İzgara![]() 4 parça tavuk göğüs eti Yarım çorba kaşığı biberiye 2-3 yaprak adaçayı 1 tatlı kaşığı kırmızı tozbiber Yarım çorba kaşığı kekik 1 çay kaşığı toz zencefil 1 çay bardağı zeytinyağı 1 küçük kutu sebze garnitür Aromalı piliç ızgara: Tavuk göğüs etlerini yıkayıp kâğıt havlu ile kurulayın ve ikiye kesin ![]() ![]() Tavuk etlerini hazırladığınız marinata bulayıp bir kaba üst üste dizin ![]() ![]() Fırını ızgara konumuna getirip ısıtın ![]() ![]() Tavuk etlerini servis tabaklarına paylaştırıp sebze garnitür eşliğinde sıcak olarak servis yapın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|