![]() |
Bülbül Yuvası Tatlısı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bülbül Yuvası Tatlısı![]() Malzemeler: 2 yemek kaşıgı, pudra şekeri 2 yemek kaşığı, irmik 250 gram, margarin 2 tane yumurta Yarım su bardağı, yoğurt 1 paket, kabartma tozu 1 paket, vanilya aldığı kadar un fındık şerbeti için: 4 çay fincanı, tozşeker 4 çay fincanı, su Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi: Karıştırma kabına, tereyağını alalım(oda sıcaklığında) elimizle iyice yumuşatalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şerbeti için tencereye şeker limon dilimini ve suyu alalım, karıştırarak kaynatalım, kaynadıktan sonra kısık ateşte 10 dakika kaynatalım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|