![]() |
Vişneli Krema |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vişneli Krema![]() 500 gr vişne (çekirdekleri çıkarılmış) 2 yemek kaşığı toz şeker 1 ![]() 400 ml krema (soğutulmuş) Yarım su bardağı file badem veya fındık Vişneli krema: Vişne tanelerini, mısır nişastasını ve toz şekeri tencereye alıp karıştırarak kaynatın ![]() ![]() Soğuk kremayı katılaşıncaya kadar mikserle çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Krema Kullanıldığı yemeklere farklı bir lezzet ve doku kazandıran krema, çiğ sütün süt makinelerinden geçirilerek kaymağından ayrılmasıyla elde edilmektedir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|