![]() |
Çikolata Soslu Güllaçlı Tartölet |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çikolata Soslu Güllaçlı Tartölet![]() Tart hamuru için 125 gr tereyağı 3 çorba kaşığı pudraşeker 1 yumurta sarısı 3 çorba kaşığı ince çekilmiş badem 2 su bardağı un Üzeri için 8 güllaç yaprağı 1 paket vanilyalı puding 3 su bardağı süt Yarım su bardağı tozşeker Yarım su bardağı çekilmiş badem 1 çorba kaşığı gül suyu 2 çorba kaşığı damla çikolata 1 çorba kaşığı kıyılmış çikolata 25 gr küçük bitter çikolata 25 gr beyaz çikolata 1 çay bardağı süt Çikolata soslu güllaçlı tartölet: Oda ısısında yumuşatılmış tereyağı, şeker, badem, un ve yumurta sarısını hamur yoğurma kabına alıp düzgün bir hamur yoğurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pudingi 1 ![]() ![]() ![]() Kalan sütü tencereye alın ![]() ![]() ![]() ![]() Tartların içine soğuk pudingin üçte birini paylaştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sütsüz ve beyaz çikolataları ayrı kaplarda sütle benmari usulü eritip servis tabaklarına değişimli olarak paylaştırın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|