![]() |
Kuru Kayısılı Toplar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuru Kayısılı Toplar![]() 200 gr margarin 1 su bardağı pudraşeker 3 ![]() 1 paket kabartma tozu 1 çay bardağı krema 1 damla kayısı esansı 1 su bardağı doğranmış kuru kayısı 2 yumurta Üzeri için 2 yumurta akı İnce çekilmiş antep fıstığı içi Kuru kayısılı toplar: Yumurtaları mikserle iki misli oluncaya kadar çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() Azar azar elenmiş un ile kabartma tozunu ekleyerek yoğurun ![]() ![]() ![]() Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizde yuvarlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|