![]() |
Faysal Beyendı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Faysal Beyendı4 adet patlıcan 200 gr yagsız kıyma[2 kere cekılmıs] 1 sogan bır tutam maydonoz ve kara bıber sıvı yag salca 2 domates 1 kup seker yenı bahar ve 1 kasık hardal Yapılısı patlıcanlar soyulup kızartılır sogan ve kıyma kavrulu domates eklenır maydonoz ve dıger mazemeler eklenır un ve kup seker harıc bu mazeme patlıcanların ıcıne yerlestırılır ayrı bır yerde bıraz yagbe salca ve domatesın bırı eklenır sosyapılır ıcıne ı kasık un ılave edılır bıraz su kaynatılır patlıcanların uzerıne dokulur hadı bakalım fırına 200 derece yarım saat afıyet olsun uzerıne tabı alamınyum folyo kapatın |
![]() |
![]() |
|