Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kahvaltılık, patates, tırtıl

Kahvaltılık Tırtıl Patates

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kahvaltılık Tırtıl Patates

Kahvaltılık tırtıl patates

Ebû Muhammed Hasan İbni Ali İbni Ebû Tâlib radıyallahu anhümâ şöyle dedi:
Ben Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem’den:
“Şüpheliyi bırak, şüphe vermeyene bak Zira gönül, (sözde ve işde) doğrudan huzur, yalandan kuşku duyar”buyurduğunu belledimTirmizi Kıyamet 60

“Kahvaltıya ne yapsam?” sorusunu benim gibi hergün kendinize soranlardansanız,bir sonraki kahvaltıya bu tırtıl patatesleri yapın derim
Fırında patatesi ortanca oğlum sevmez,illa kızartma olsun derdiAma bu patatese bayıldı ve yine istediTamamen yağsız ve sağlıklı bir kahvaltılıkKözde pişmiş patatesin tadını andırıyor tabi kabuklarını soymamak kaydıyla…

Nasıl yaptım?
Taze patatesleri iyice yıkadım,fırçaladımDip tarafını koparmadan ince ince dilimledimÜzerine tuz serpip teflon tepsiye dizdimtamamen yağsız ve üstü açık bir şekilde 250 derecelik fırında pişirdim

cahide jibek alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com