![]() |
Zeytinyağlı Pazı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zeytinyağlı Pazı![]() 1 Demet pazı 1 Çay bardağı pirinç 1 Adet küçük boy patates 2-3 Yemek kaşığı zeytinyağı Yapılışı: Pazıları iyice yıkayın ve saplarıyla birlikte çok ince olmayacak şekilde doğrayın ![]() ![]() ![]() Pembeleşen soğanlara pazıları ve patatesleri ilave edip pazılar sönünceye kadar soteleyin ![]() ![]() Tuz, karabiber ve isteğe göre sebzeli çeşni ekleyin ![]() ![]() Suyunu çekinceye kadar pişirin ve ılık olarak servis yapın, eğer daha pişmiş isterseniz biraz daha sıcak su ekleyebilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|