Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fırında, kabak, parmesan, peynirli

Fırında Parmesan Peynirli Kabak

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fırında Parmesan Peynirli Kabak





4 kabak
1 su bardağı domates
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Yarım çay bardağı rendelenmiş parmesan peyniri
2 diş sarımsak
4 yemek kaşığı ekmek kırıntısı
Tuz
Karabiber

Fırında parmesan peynirli kabak:
Pratik yemek tarifleri arasında özel bir yere sahip Kabakları iyice yıkayıp uzunlamasına ortadan ikiye bölün İçlerini çıkarın Fırçayla zeytinyağı sürün

Domatesleri ikiye bölün Sos tenceresine zeytinyağını alın İnce kıyılmış sarımsakları zeytinyağında pişirin

Ocaktan alıp domatesleri ve ekmek kırıntılarını ilave edin İyice karıştırıp kabakların içlerine doldurun Yağlı kağıt serili tepsiye alıp tuz ve karabiber serpin 15 dakika pişirin Rendelenmiş parmesan peynirini serpip 5 dakika daha pişirin ve servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.