![]() |
Kerevizli Lahana Bohçası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kerevizli Lahana Bohçası![]() 3 küçük kereviz 6 iri lahana yaprağı Yarım limonun suyu 2 çay bardağı zeytinyağı 2 soğan 1 ![]() 1 kesme şeker 1 çorba kaşığı kuşüzümü 1 çorba kaşığı dolmalık fıstık 1 su bardağı su 1 çay kaşığı sumak 1 çorba kaşığı limon suyu 6-7 maydanoz sapı Tuz, karabiber Kerevizli lahana bohçası: Kerevizleri soyup ortadan ikiye kesin ve içlerini oyup kararmaması için limonlu suda bekletin ![]() ![]() ![]() Bir çay bardağı zeytinyağını tencerede ısıtıp soğanı pembeleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() Kerevizleri süzün ve içlerini pirinçli karışımla doldurun ![]() ![]() Lahana bohçalarını tencereye dizip sıcak suyu ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|