Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bakla, kızartması, soslu, taze

Soslu Taze Bakla Kızartması

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Soslu Taze Bakla Kızartması





Yarım kg taze bakla
Ayçiçeği yağı

Sosu için
1 şişe soda
1 su bardağı un + 2 yemek kaşığı un
1 tatlı kaşığı köri
2 diş ezilmiş sarımsak
Tuz
Karabiber

üzeri için
1 yemek kaşığı biber salçası
2 çay bardağı domates püresi
1 diş sarımsak
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Kekik

Soslu taze bakla kızartması:
Taze baklaları ayıklayıp yıkayın Derin bir kaseye sos için gerekli malzemeleri ekleyip karıştırın Baklaları bu sosa bulayın Ayçiçeği yağını tavada ısıtın Soslu baklaları yağda kızartın Zeytinyağını bir tavada ısıtın 1 diş sarımsağı ekleyip hafif soteleyin Biber salçası ve domates püresini ekleyip kısık ateşte 5 dakika pişirin Son olarak tuz, karabiber ve kekik ekleyip 2 dakika pişirin ve ocaktan alın Kızarttığınız baklaların üzerine gezdirip sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.