![]() |
Bol Köpüklü Türk Kahvesi Yapmanın Püf Noktaları... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bol Köpüklü Türk Kahvesi Yapmanın Püf Noktaları...Bol Köpüklü Türk Kahvesi Yapmanın Püf Noktaları ![]() Bol Köpüklü Türk Kahvesi Yapmanın Püf Noktaları Bol köpüklü, lezzetli Türk kahvesi yapmak istiyorsunuz, ama nelere dikkat etmeniz gerektiğini bilmiyorsunuz… İşte size tüyolar! - Eğer vaktiniz ve sabrınız varsa, kahve çekirdekleri kendiniz kavurun ve öğütün… Taze kavrulup öğütülen kahve her zaman daha başarılı sonuç verir ![]() ![]() - Eğer önceden kavrulup öğütülmüş kahve alacaksanız, iyi bir markanın yeni tarihli ürününü alın ![]() ![]() ![]() ![]() - Mutlaka temiz ve soğuk içme suyu kullanın ![]() ![]() - Beklemiş kahveyi ısıtıp tekrar tüketmeyin ![]() – Kahvenizi temiz bir cezvede pişirin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bol Köpüklü Türk Kahvesi Yapmanın Püf Noktaları... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bol Köpüklü Türk Kahvesi Yapmanın Püf Noktaları...Ilık su veya sıcak suyla yapılırsa köpürmüyor ![]() Birde içine tükürürsen bol köpüklü oluyor ![]() Lisedeyken miili güvenlik dersimizdeki yüzbaşı Hocamız anlatmıştı halaa gülerim aklıma gelince ;askerlerden biri hiç laf anlamazmış kaç defa uyardım kaç defada dayak yedi benden dedi baktım halaa düzelmiyor bir kahve istedim ondan sonrada geç bakalım diye karşıma dedim konuştum askerle dedi ![]() Oğlum bak böyle olmayacak falan ikimizinde canı sıkılıyor aklını başına al baba oğul gibi olalaım burda canımızı sıkmaktansa demiş neyse durumu halletmişler ![]() Tam kahveyi içecekken komutanım kahveyi içmeyin demiş asker niye oğlum ; -siz içmeyin ,demiş ![]() Şimdi aramız düzeldi ya siz içmeyin artık onu demiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|