Börek hamuru gibi tutulur Oklava ile kalınca daireler halinde açılır Açılan hamurun üzerine ufak boy tencere kapağı kapatılarak daire şeklinde kesilir Bunların içine de Çerkez peyniri ufalanır Sonra bunlar çeşitli şekillerde katlanır Ve şiven içinde yağda kızartılır Şelamenin şekilleri şu şekilde yapılır 1- içine peynir ufalanan hamur D şeklinde katlanır Kenarları rulet ile kesilir Bu parçalar hamurun iki yanına katlanır 2- İçine peynir ufalanan hamurun üstüne, bir hamur daha kapatılır Bunların kenarları yine rulet ile D şekilde kesilir Yine parçalar iki yöne katlanır
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.