Biftekler ince bir şekilde dövülür Soğan ve mantar margarin ile sote edilir Tuz ve karabiber ilave edilir Dövülmüş bifteklere birer kaşık ilave edilerek sarılır Kürdan ile tutturulur Teflon tavada margarin ile kızartılır Çukur bir kaba alınıp et kızarttığımız tavada sosu yapılır Kızartılan bifteklerin üzerine ilave edilerek bir taşım kaynatılır Servis tabağına alınarak yanında patates kroket, tereyağında domates soslu spagetti ile servis edilir
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.