![]() |
Pastiç (İzmir) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pastiç (İzmir)![]() 3 su bardağı un 1 paket Instant maya Yarım su bardağı süt 3/4 çay bardağı ayçiçeği yağı 3 yemek kaşığı toz şeker 1 su bardağı ılık su 1 tutam tuz İç harç için 4 yumurta 4 kahve fincanı un 4 kahve fincanı toz şeker 3 yemek kaşığı kakao Yarım paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1 ![]() 1 çay kaşığı tarçın Yarım su bardağı çekilmiş fındık 1 su bardağı kuru üzüm Pastiç: Derin bir kapta un, toz şeker, tuz ve mayayı karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İç harç için, derin bir kabın içine yumurtaları ve toz şekeri ilave edip şeker eriyinceye kadar iyice çırpın ![]() ![]() ![]() Keki elinizle küçük parçalara ayırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yarıya böldüğünüz harcı üzerine eşit ve düzgünce yayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|