![]() |
Kuyruğu Sulu (Bor'lu Böreği) İsparta |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuyruğu Sulu (Bor'lu Böreği) İsparta![]() Malzemeler: 1 kg un Su Tuz 2 adet kuru soğan (rendelenmiş) 300 gr ![]() Tuz Karabiber 2 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz Su Tereyağı (Böreklerin üzerine sürmek için) Yapılışı: Hamur yoğuracağınız kaba unu koyunuz ![]() ![]() Yoğurmanız bitince hamurun üzerine temiz bir bez örterek hamurunuzu dinlendiriniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Adını Isparta’nın Uluborlu ilçesinden alan ve sacda pişen bu böreğe Bor’lu börek ya da kuyruğu sulu denir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|