![]() |
Eskişehir Usulü Sorpa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eskişehir Usulü SorpaSorpa Sorpa Tarifi - Eskişehir Usulü Sorpa Malzemeler: 750 gr kuşbaşı kuzu eti 1 demet taze soğan 1 su bardağı un 4 yemek kaşığı yoğurt 3 yemek kaşığı tereyağı 1 tutam taze nane 2 çay kaşığı kuru nane Yapılışı: Düdüklü tencereye 1 yemek kaşığı tereyağı konur ve 750 gr kuşbaşı kuzu eti kavrulur ![]() ![]() Etimizi suyuyla birlikte yemeğin pişireleceği tencereye dökülür ![]() ![]() ![]() ![]() 1 demet taze soğanın yeşil kısımları ve 1 tutam taze nane ince ince kıyılır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|