![]() |
Kurşun Aşı (Kayseri) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kurşun Aşı (Kayseri)![]() 1/4 su bardağı yeşil mercimek 1/4 su bardağı nohut 3/4 su bardağı köftelik bulgur 1/4 su bardağı un 1 tatlı kaşığı tuz 1 ![]() 6 su bardağı su 1 soğan 3 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı 100 gr dana eti 1 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı kuru nane Kurşun aşı: Dana etini keskin bir bıçakla kıyın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayseri yöresinin yemeği kurşun aşını hazırlarken soğanı rendeleyip hamurun içine katabilirsiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|