Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arabi, ayetel, kûrsi, muhyiddin

Muhyiddin Arabi Ve Ayetel Kursi

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Abiler-ablalar ben ayetel kursi hakkinda arastirma yapiyordum, bir yazi okudum, cok ilgimi cekti, acaba dogrulugu nedir, bilen alim abi-ablalar aydinlatsin beni" Muhyiddin Arabi Hazretleri buyuruyor ki: “Kırk gün gece veya gündüz Ayet-el Kürsi’yi (1000) defa okumaya devam eden kimsede Allah hakkı için, Kur’an hakkı için, Peygamber (sav) hakkı için ruhani haller zuhur eder” Baska biryerdede ruhani alem kapisi Yaziyordu, yani ne simdi bu, ruhani alem kapisi nedir? Nerededir? Gece-Gunduz derken bin gece,bin gunduz mu, yoksa 24 saat mi denmek istenmis acabaBirde neden Fatiha ve ihlas suresi degilde Ayetel kursi?
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

sevgılı kardeşım ayetlerden allahı mızı en guzel oven ayetel kürsudur tabııkı sen okuyacaksında allah sana kapılarını açmayacakmı yanı açacak senın aklın almadığı gıbı kapılar açacak ruhanı haller de bu kapılardan bırı dır ne nıyette okursan allahta o nıyetını kabul eder okumaya devam et yalız bın deyıl şu şu anda yenı başladıysan bu ayetın hatmı 170 tır şımdılık bu sayıyı tamamla her gun ılerde artırırsın yoksa sana ağır gelır okumaktan vaz geçersın allaa emanet ol
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com