![]() |
Riyazetli Hadim Daveti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Riyazetli Hadim Davetiyedi gün riyazat yapılıp oruç tutulur ![]() oruç ve riyazat devam ettiği halde her gün ve geceleri xxxxxxx kere aşağıdaki esmalar okunur ve on dördüncü gün bir hadim gelir ve şartlarda anlaşma yapılarak devamlı bağlantı kurulur okunacak esmalar biheltayf; eşmÂtün; behleş; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() okuma sırasında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (denemedim ama deneyenler olursa bizide bilgilendirsin) |
![]() |
![]() |
![]() |
Riyazetli Hadim Daveti |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Riyazetli Hadim Davetibirincisi hadim sahibi olan sizi bilgilendiremez yaparsa gidermişikincisi bu formül sonucunda insanın bişey getiremeyip hafiften sıyırabileceğini söyledi bilgili bir dostum üçüncüsüde riyazat denilen masum olayda bile bazı tarikat ehli denen zatların bile kafayı yediği görülmüştür amaçları hüddam daveti olmadığı haldeo yüzden hüddam davetleri gibi olayları açıktan vermek yasaklanmıştır forumlarda her ne kadar kimsenin hoşuna gitmesede ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() crowley yazdıklarımdan seni eleştirdiğim gii bir sonuç çıkartma kardeşim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|