Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
daveti, hadim, riyazetli

Riyazetli Hadim Daveti

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Riyazetli Hadim Daveti

yedi gün riyazat yapılıp oruç tutuluryedinci gün hatımında halvete girilir
oruç ve riyazat devam ettiği halde her gün ve geceleri xxxxxxx kere aşağıdaki esmalar okunur ve on dördüncü gün bir hadim gelir ve şartlarda anlaşma yapılarak devamlı bağlantı kurulur

okunacak esmalar

biheltayf; eşmÂtün; behleş;; ; ; y meymûn

okuma sırasında ve trementi buhur edilir

(denemedim ama deneyenler olursa bizide bilgilendirsin)

Alıntı Yaparak Cevapla

Riyazetli Hadim Daveti

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Riyazetli Hadim Daveti

birincisi hadim sahibi olan sizi bilgilendiremez yaparsa gidermişikincisi bu formül sonucunda insanın bişey getiremeyip hafiften sıyırabileceğini söyledi bilgili bir dostum üçüncüsüde riyazat denilen masum olayda bile bazı tarikat ehli denen zatların bile kafayı yediği görülmüştür amaçları hüddam daveti olmadığı haldeo yüzden hüddam davetleri gibi olayları açıktan vermek yasaklanmıştır forumlarda her ne kadar kimsenin hoşuna gitmesedeben bu konuda çok bilgili olmadığım için söylediklerimi isteyen ciddiye alır isteyen doğrusunu araştırır biz görevimizi yapalımda

crowley yazdıklarımdan seni eleştirdiğim gii bir sonuç çıkartma kardeşim emeğine sağlık

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com