![]() |
İnternette Cinler İle İlgili Bir Sohbet |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnternette Cinler İle İlgili Bir SohbetForum: Cinler Téma: Cin Çağırma -Cin Nasıl Çağrılır- ---------------------------------------- AkrepKral: Cin Çağırma -Cin Nasıl Çağrılır- ilk öncelikle herkeze selamlar her insanın merak ettigi cinler ve çagırmak isteyenler benim söyleyecegim yöntemi kullansınlar ama baştaken söyliyeyim çok tehlikeli bi işdir dikkat etmeniz lazım ha bu arada bu söyleyecegim yöntemle cin mutlaka gelecektir kesin %100 buna inanın ve öyle fincandan çagırma felan degil kendi gözlerinizle cinleri görebilirsiniz ama söyledigim gibi çok tehlikelidir dikkat etmenizi öneririm yoksa cin size musallat olur yakanızı bırakmaz ve şunuda söyliyeyim mesüliyet kabul etmem ilk öncelikle taze bir gusul abdesi almanız gerekiyor ve sonra iki rekat namaz kılacaksınız ve sonra önünüze bi tas alacaksınız ve tasın içi su olmalı ve o tasa KENZÜL ARŞ duasını okuyacaksınız ama okumaya başladıktan sonra arada bi okumayı durdurup tasın içindeki suya bakacaksınız ve tekrar okumaya devam edeceksiniz ve böyle yaptıktan sonra dua bittikten sonra 100 defa SELAVATİ MÜNCİYE süresünide aynı şekilde okuyacaksınız ve okuma bittikten sonra suya dikkatlice bakacaksınız ve cin suyun içinden çıkacaktır cin sudan çıktıktan sonra cine müslanmısın veya hrıstiyanmısın diye sorulmalıdır çünki gelen cin müslümanda olabilir kafirde ona dikkat etmeniz lazım haaaa bu arada ben unuttum söylemeyi tüm duaları okuduktan sonra suya bakmadan önce elinize kibrit alın ve öyle suya bakın çünki sudan cin çıktıgı zaman size dogru yürür yani üstünüze yürür sizde elinizdeki kibriti göstererek bana yaklaşırsan bana zarar verirsen seni bu kibritle yakarım diye tehdit edin evet sonra cine istedigini sor sana yanıtlar ama sinirlilerdir sizi tersliye bilirler ve siz ona karşı nazik davranmanız gerekiyor yoksa herşeye rahmen size zarar verir sonra sorularınızı sorduktan sonrada ayetel kürsi felan okumayın göndermek için eger öyle yapasanız cin gitmez sadece gözünüze perde iner ama cin hala karşınızdadır ve artık siz göremezsiniz ve size musallat olur cini göndermek için yine onu tehtit ederek gönderin nereden geldiysen oraya git deyin yoksa seni yakarım deyin ve cin gider ve sizde o tasın içindeki suyu bi topraga tökün ama dikkatli olun o su üstünüze deymesin felaket olur yoksa sizin için herşey bittikten sonra cinde gittikten sonra kuran okuyun ve dualar okuyun çünki cin size etki eder sizde o etkiden kurtulmanız gerekmektedir ve onun için allaha sıgının ve o cini bi daha asla çagırmayın size söyledigin bu yöntem sadece bi defa denene bilen birşeydir ikinci defa denerseniz eger cin taifesi gelir ve o zaman paçayı kaptırırsınız ve asla kurtulamassınız ayak bagı olurlar size onun için aman dikkat edin DİKKAT:mutlaka ama mutlakada cine ismini sorun ama beni dinlerseniz hiç denemeyin çünki gerçekten çok tehlikeli bir iş bazı insanlara kolay geliyor ama asla öyle degil gerçekten çok ama çok zor bi iş denememenizi tavsiye ederim çağırmış kadar oldum ![]() ![]() SiPaHi: Heheeee her eve lazım ![]() ![]() ![]() heaven: Çok istediğim ama bir türlü cesaret edemediğim ve kesinlikle de yapmayacağım bi iş ruh çağırma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ebru: Lutfen böyle konular acmayalim ![]() Nightmare: ya Akrep taktın sen bunlara valla AkrepKral: Takan Ben miyim acaba yoksa Sen mi? Sen kafa Kelle Paça izlerken ben ilgisi olanlara, en azından bilmek isteyenlere bilgiyi sunuyorum ![]() ![]() gece_akrebi: Acaba Bu Yöntemlerle Cin Gerçekten Gelirmi? Gelsede İnsana Fiziksel Zazar Verebilirlermi? Çünkü Tam Emin Olmadığımdan İçin Soruyorum ![]() Eğer Bu Yazılanlar Doğruysa Çok Korkunç ![]() AkrepKral: Üniversite yıllarımda çok uğraşmıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir Cin'in insanlara direk müdahalede bulunması hele bir de fiziksel anlamda Boyut kapılarının açılmasına neden olan bir şeyler yoksa imkansızdır ![]() ![]() ![]() Liseye giderken arkadaşlarla bizim evde toplanıp dua ile Cin çağırmaya çalışmıştık Ama yüksek kahkaha krizlerinden dolayı yarıda bırakmak zorunda kaldık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gece_akrebi: dişi cinlerle evlilik yapanları duydum, dişi cin bir erkek insana kafayı takınca başka kızlarla ilgilenmesine mani oluyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() POİSON: ufak tefek insanı gördüğü zaman,deli gibi sağa sola koşturan varlıklar ![]() ![]() ![]() akrepfatoş: Arkadaşlar ne meraklısınız böyle konulara,, bence hiç uğraşmayın heycanı başka şeylerde arayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TheGirlofSuN: gelmeleri gitmelerinden daha kolay,acaba onlarmı musallat oluyor yok sa bizlermi onlara karşı meraklı ve musallatız ![]() ![]() AkrepKral: Meraktır insanı zirveye çıkaran da uçurumdan yuvarlayanda ![]() ![]() ![]() Armagedon: Öğrenme Duygusu Her Zaman Hoşuma Gitmiştir ![]() ebru: Ucuruma az kaldi ozaman Kral ![]() AkrepKral: : ) huysuz: yallah cinler yallah kış kış cinler kış kış ![]() dilex: ben de bu konuyu çok merk ediyorum özellikle de bu aralar fazla ilgimi çekiyo ama çok da korkuyorum yani ![]() ![]() ![]() gece_akrebi: dilekcim fazla merak etme bence, sonra sıkıntı yaratır, bununla ilgili korkulara kapılabilirsin, bende önceden çok meraklıydım bu tip gizemli,korkutucu şeylere ama aştım, aşmak zorundaydım, tam olarak kopamasamda sınırları zorlamıyorum ![]() dilex: tavsiyen için teşekkürler bundan sonra uğraşmamaya çalışırım umarım başarılı olurum AkrepKral: Bir kere düşerde uslanır mı gönül ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sanırım bu yüzden Cinler Akrepleri çok seviyorlar : ) Armagedon: : Sanırım bu yüzden Cinler Akrepleri çok seviyorlar : ) haklısın galiba daha uğramadılar bu tarafa eee akrep,lerden fırsat gelmiyoki ![]() huysuzakrep: hiç bulaşmamak lazım gelecekten birkaç havadis almak uğruna geleceğini bilmemek en iyisidir bazen yaşarak görmek lazım hayatı ![]() ![]() ![]() POİSON: kimsenin olmadığı ıssız bir dere kenarına gidin ![]() ![]() ![]() Armagedon: allah iyliğini versin scorp okurken bile nutkum tutuldu, sen yürüde görelim endamını ıssız yerlerde: )) shawlin: cinler alemi ne girerken ister istemez bazen onların hoş görmediği işleri yaparız ![]() ![]() bazen de şeytan insanları boş işlerle uğraştırmak için bunun gibi yollara yönlendirir ![]() ![]() Tim_Duncan: Ya korkmayin arkadaslar ![]() ![]() ![]() serqet: bu yöntemle değil ama başka bi şekilde denemiştik ve gelmişti ![]() ![]() ![]() ![]() AkrepKral: Tim_Duncan demiş ki: Ya korkmayin arkadaslar ![]() ![]() ![]() Korkmayın diyosun ama başkalarına devrediyosun ![]() AkrepKral: Cin Çarpan İnsandaki Rahatsızlıklar Nelerdir ? A : Cin çarpan insanda uyanıkken olan rahatsızlıklar şunladır: 1 ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() B : Cin carpan insanda uyurken olan rahatsızlıklar şunladır: 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() Daha önce yaşadığım için iyi biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() AkrepKral: Cinlerden kaynaklanan rahatsızlıklara karşı okunacak Sure ve Ayetler ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() KEDİ: aman ben bunları ögrenmesemde olur oda eksik kalsın benden uzak dursunlarda kime yakın olurlarsa olsunlarvallai ugraşmayın ne olur ne olmaz benim arkadaşımın kızkardeşinin varmışta insan ürperiyor anlatması bile korkunç POİSON: geçen gece tek başıma evde bir cin çağırayım dedim ![]() ![]() ![]() ALaMUT: banyoda ne işin vardı? çık dama orda çağır ![]() ![]() hangi yöntemle çağırdın da gelmedi yaramazlar çıkmazsokak: küçükken çok meraklıydım bu konulara hatta çağırma girişimlerimde oldu,ancak o uğraşılardan sonra geceleri uyuyamaz oldum ![]() ![]() teşekkürler AkrepKral ![]() gece_akrebi: biz cinleri boşverelimde naziler gibi veya süper güç ülkeleri gibi dünya dışı zeki bedenli varlıklarla irtibata geçelim : ) bak bunu düşünmüyor değilim elimde o imkan olsa ![]() yalnızefe: Elinde en azından ispatı olan şeylere baksan iyi olur (: Bahsettiğin dünya dışı varlıkların olduğuna dair bir kanıt yok ama CİN'lerin var (: nilüfer şah: bende cinler hakkındabaşka bi konuya değinmek isterim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AkrepKral: Bir çok gezegende hatta ayda dahi Cinlerin Saltanatlarının olduğunu din alimleri tarafından da belirtiliyor ![]() ![]() ![]() ![]() SİYAH_AKREP: ![]() Moonlight90: bu yazdıın ne çok merak ettim onurxt: Cin çağırma konusunda söyleyeceğim tek şey, sakın ama sakın denemeyin demek olur ![]() Cinlerin daha çok; 1 Cenabet dolaşanlar 2 Para ve altın ile çok fazla ilgilenenler 3 Bana cin gelmez diyenler ( fazla cesurca davrananlar örneğin ) 4 Cin çağırma seansına katılıp daha sonra gelmeyince tek başına kalanlar 5 Cinleri aklına çok getirenlere; Daha çok musallat olduğu söyleniyor ![]() ![]() Ayrıca cinlerin sulu mekanlarda ( banyo, tuvalet, çeşmeler v ![]() ![]() ![]() Deli Akrep: cinden korkmuyorsak çağırmaktan da korkmamak gerek ![]() ![]() çarpış: avci_omer: çağırmama bile gerenk yok o beni bulur frankensteın: hani kıbar olacaktık tehtık ayıp olmaz mı yaw HaSuK84: guzel anlatım ama anlatımda ufan bır hata var aslında senın anlattığın cın cağırmakta pek kullanılmaz iki neden için kullanılır bırıncısı bır ewe musallat olmus cınlerı su yardımıyla kaseye toplayıp yakmak boylece evı arındırmak ıkıncısı ise bir ewde cin varmı dıye anlamak ıcın ![]() gnc_scrp: şu mahlukatları rahat bırakın kendi işinize gücünüze bakın yaa onlarda kendi işlerine intuition: gel aslanım bakim buraya diye çaarıyom ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|