![]() |
Cinni Tesirden Çıkmanın Önerileri Ve Cin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cinni Tesirden Çıkmanın Önerileri Ve CinArkadaşlar, cinni tesirde olanlar ve cinni frekansı algılayabilenler ve bundan rahatsızlık duyanlar olursa lütfen şu önerileri uygularsa gözle görülür bir etki yaşar ![]() ![]() Ağızdan değil, beyinden okuyun ve her defasında Bismillahirrahmanirrahim deyin: Rabbi enniy messeniyeş şeytanu binusbin ve azap rabbi euzübikemin hemezatiş şeyatıyni ve euzübike rabbi en yahderun ve hifzan min külli şeytanin marid ![]() Evet bunu ciddi tesirde olan günde 200 defa okusun , kriz şeklinde de geliyorsa, epilepsi nöbeti gibi o zaman 4-5 kişi bir arada okumalı ve tesir altında olan kişinin sağ elle başının üstüne konulmalı ve dualar bu sırada 500 kere okunmalıdır ve bittikden sonra orda duran bir bardak suya üflenilip tesirli olan kişiye içirilmelidir ![]() ![]() Arkadaşlar sizlere cinin yapısından da bahsetmek istiyorum ki bu konularda bilgilerimizi paylaşalım ![]() Cinler yapısı itibariyle ışın varlıklardır yani bir tür radyasyondur kuran-ı kerimde'de bahsettiği gibi zehirleyici bir radyasyondur,nüfus edici ve aynı zamanda şuurludurda enerjiyle beslenir ve kişi beyine gönderdiği impulslarla ve manyetik alanlarıyla ekseriyeti altına alarak ona hükmeder bunun için illaki gözükmesi gerekmez bir çoğumuzun perili ev dediği ve uğursuz ev dediği yerler zamanında negatif yüklü fiillerin işlendiği sıkışmış bir manyetik alandır ve şuurludur herhangi bir bedeni yoktur bu bilgileri bende bilenden aldım eğer daha fazla derin ve net bilgiler isterseniz bana çok yardımcı olan yazılarıyla ahmed hulusi'den temin edebilirsiniz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|