Sıkıntı İçin |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sıkıntı İçinarkadaşlar benim derdim şu içimde bitmek bilmeyen mutsuz sıkıntılı ve sinirli halim sevinçlerim hep anlık sürekli içimde bir sıkıntıyla dolaşıyorum mutlu olup şükredeceğim bir çok şey varken ben aksine hep gerginim hep kötü bir his kendimi bir türlü rahatlatamıyorum örneğin bi işim olsun istedim ayaklarım üstünde durayım istedim bugün görüşme için hoş bir haber geldi sevindim ama yine anlık onun bile gerginliği kapladı olmassa başaramassam yada işe başladığımda hemen bıkıp işten ayrılırsam gibi düşünceler sardı hiç bir işde başarılı olamıyorum çok istediğim bir işe giriyor sonrada çıkmak için bahaneler arıyorum sürekli bıkkın bi halim var sanki tüm hayatım kapkaranlık ve duvarlar beni boğmak için üstüme üstüme geliyor namaza başlasam diorum onu da yapamıyorum hiç bir şeyden mutlu olmuyorum sürekli arabesk bir ruh haliyle geziyorum düşüncem düşüncemi tutmuyor sürekli fikir değiştiriyorum sanki birin elindeki kumandayla yönetiliyorum hep değişkenim hayatımda hep aksilikler terslikler ameliyat olmak için hastaneye yattım onda bile anestezide şoka girip ameliyatımı olamadım herşeyim ters ne istesem olmazları oynuyor kendimi nasıl yola sokucam bana yardım etmenizi istyorum bunun nedeni ne olabilir? bir duası var mıdır?neler yapabilirim?yardmınıza ihtiyacım var cidden çok bunaldım![]() ![]() bu konularda bilgisi olan arkadaşlarım varsa bana yardım edebilir mi?şimdiden tşk ediyorum![]() ![]()
|
|
Sıkıntı İçin |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sıkıntı İçinsevgılı kardesım ALLAH rdımcın olsun oncelıkle bende bır ara boyleydım cok bunalmıstım ama su duayı gercekten kalp gozu acık bır teyzem verdı o bu konularda cok bılgılı temız kalplı dedıklerı olur falan ![]() ![]() ![]() ıste kelımeler yetmez sımdı o teyzemı anlatmaya neyse bana su duayı vermıstı dua su:ya settar ya hafız laılahe ıllallah muhammeden resulallah ben sıkıntılı zamanlarımda hep okurum ıse yarar umarım sendede ıse yarar ALLAH a emanet olun kardesım
|
|
|
|