07-17-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lutfen Yardim Edin...
merhaba arkadaslar,
Bugun ben uye oldum ve birkac gun once bu siteyi kesfettim 38 yasinda bir bayanim ve asiri bir bunalimdayim, suana kadar 3 kere evlendim ve ayrildim 2 sini cok sevdim fakat, ve gecen senede birinlen tanisdim ve evlenecektim, fakat birkac ay sonra bu insanlar gidiyorlar, bir aciklama yapmadan, dedikleri sadece su: bende ne oldugunu anlamadim, ilk basta hissettiklerimi hissetmiyorum,,, diyorlar ve ardina bakmadan gidiyorlar,,,,ben yine bos, caresiz ve buyuk bir bunalimla ortada kaliyorum Kac hocaya gittim ve hepsi ayni seyleri soyluyorlar "sana buyu yapilmis, 5 kerede evlensen ayrilacaksin, buyuyu cozmemiz lazim" Tamam, birseyler yapiyorlar fakat hic faydasini gormedim suana kadar, ve her gittigim yeni hocada daha onceki hocalarin bu isi anlamadigini soyluyorlar    Asiri bunalimdayim,,,,inancimi kaybetmek uzereyim  38 yasindayim ve elimde hic birseyim yok  ne bir es nede bir cocuk, ve inanin etrafimdaki insanlar bile benden soguyor, cevrem bile kalmadi sayilir Lutfen yardim edin bana Allah rizasi icin  buna cok ihtiyacim var  ne yapmam gerekiyor inanki bilmiyorum, cok caresizim, Allaha siginiyorum  ama inanin boyle yasamak istemiyorum  yardim edin ne olur, bir bilen varmi?
|
|
|