Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ile, ilgili, lütfen, okuma, olun, saati, yardımcı, yildizlarin

Yildizlarin Okuma Saati İle İlgili Lütfen Yardımcı Olun

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yildizlarin Okuma Saati İle İlgili Lütfen Yardımcı Olun

bilen arkadaşlar mutlaka vardırlütfen bu konuda bana yardımcı olun

okuma yaparken dua okurken yıldızların etkisinde olan iy saatler var ya arkadaşlaronları öğrenmek istiyorumsitede bi kaç kişi konu açmış saolsunlarama hepsi birbirinden farklı kesin olarak doğru olan hangisi

şunu öğrenmek istiyorum;

örnek

pazartesi gündüz

1saat jüpiter :ne saatidiriyi saatmi kötü saat mi şer micelp yapılırmı yani karşılığı nedir

2saat merkür:iyimidir kötümüdür

gibi arkadaşlar inşallah anlatabilmişimdir

dediğim gibi site de yayınlayan arkadaşlar var fakat ya eksiktamamı yok yada bi başka bulduğumla uyuşmuyor

lütfen yardımcı olunnnnben duaların okuma saatine inanıyorumbi keresinde burdan bi abimiz bana dua okumam için uygun olan iyi satleri vermiştibende o saatlerde okumuştumve faydasını gördüm ama ben kendim öğrenmek istiyorum

--- Sonraki mesaj ---

kimse ilgilenmemiş genede teşekükrler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com