Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilen, çaresini, kurtulmanın, sübyandan, varmı, ümmü

Ümmü Sübyandan Kurtulmanın Çaresini Bilen Varmı?

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ümmü Sübyandan Kurtulmanın Çaresini Bilen Varmı?

Arkadaşlar ümmü sübayan denilen varlıktan kurtulmanın çaresini bilen var mı? Bakım yapan bazı kişiler bende ümmü sübyan denilen varlığın olduğunu söyledilerBu varlık toplumda yayılmış kanaatin aksine sadece hamile kadınlara musallat olmazmışGenç bir kıza musallat olursa kısmetini bağlar evde bırakırmış, bir dükkana musallat olursa bereketini götürürmüş, hamile bir kadına musallat olursa çocuğunu öldürürmüş vsBenim yıllardır yani çocukluğumdan beri işlerim hep yarım kalır, başkalarının bana yaptığı işlerde yarım kalır, biriyle görüşsem 2 görüşmede benden uzaklaşır, oldu tamam dediğim işler aniden yıkılır , bazı arkadaşlar diyor ya sevdiğim gözümün önünde evlendi ben kaç defa yaşadım bunu Artık hocalara güvenim kalmadı çünkü bugüne kadar birçok hocaya gittim yaptık tamam iyileştin diyorlar boşArkadaşlar Allah rızası için bu derdin çaresini bilen varsa yardımcı olsun çok duacı olurum ve belki benim gibi bu dertten muzdarip olupta bilmeyenlerde kurtulur
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com