Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ailesi, askimin, ediyor, eziyet

Askimin Ailesi Bana Eziyet Ediyor

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Askimin Ailesi Bana Eziyet Ediyor

Ben nisanlandim Allahima sükür Insallah yakinda sevdigime kavusmak var Arkadaslar bana hep okuyabilecegim dua varsa bana söylermisiniz? Her dua etkilidir yinede sormak istedim

Benim kayinvaldem ve babam benim ile konusmuyor Hic saygisizlik etmedim Dügün icin katkida bulunmamak icin kavga yaratiyorlar Ben cok üzülüyorum Lütfen benim icin dua edin Ve bana zikir ve dua bildiginiz varsa söyliyebilirmisiniz

Askim ile kavga ediyoruz artig Cok üzülüyorum Ailesine daha hic kötülük saygisizlik etmedim Dügün masraflarindan kurtulmak icin yapiyorlar buda beni cok üzüyor Yinede halime bin sükür Ama cok üzülüyorum

Ailesi bana karsi yumusamalarini ve bana sevgi ile bakmalarini ve beni gelin olarak sevmelerini istiyorum

--- Sonraki mesaj ---

Hem bunu söyliyeyim Ben onlardan sevgi istiyorum aslinda sade sevgi :-(

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com