Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bekliyorum, çözümlerinizi, halime, kardeşlerim, yorum

Kardeşlerim Halime Yorum Ve Çözümlerinizi Bekliyorum

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kardeşlerim Halime Yorum Ve Çözümlerinizi Bekliyorum

kardeşlerim foruma yeni katıldım sorunumu şöyle anlatayım;

normal yaşantımda birşey yok ama bazen beni sinirlendiren durumlar oluyor sinirlendiğimde hiç birşeyi göremiyorum o kişi üzmek canını almak o kişinin kanını görmek beni o kadar mutlu ediyorki anlatamam o kişi derken beni kızdıran herhangi bir kişi daha sonra benim için canımı sıkıcak maddi zarar vericek örneğin kaza,hastalanma,ihanet vb şeyleri rüyamda görüyorum ve yaşıyorum şimdiye kadar gördüğüm rüyalar hiç yanıltmadı beni tabiri caizse her gördüğüm rüya çıkıyor ayrıca karanlıkta yalnız kalamıyor ve karanlıkta aynaya bakamıyor geceleri bazen hayale dalıyorum ve hayallerim hep kötü oluyor birşeylere ve bazı insanlara zarar verdiğimi düşünüyorum insanların düşüncelerinin çoğunu tahmin edebiliyorum bana zarar verecek insanları içimden bir ses bu insan zararlı vb şeyler diyor bazen kendi içimde bi kişi varmış gibi geliyor çoğu zaman kendimle konuşuyorum yaa şizofrenmi diye araştırdım değil şizofren hayal dünyasında yaşar ama benim gördüğüm hayal ve rüyalar kesinlikle çıkıyor ve define araştırma olayıda var bende geçen bi yere gittim ve rüyamda o yeri gördüm o yerden bir kişi beni uyardı ama ben kimseye anlatmadım sonra bi arkadaş benden habersiz gitmiş içinden fesatlık geçirmiş kendi çıkarmak istemiş ertesi gün geldi yanıma benden helallik istedi ne oldu dedim anlattı rüya görmüş rüyasında arkadaşını biz uyardık sen neden fesatlık peşinde koşuyorsun diye sonrada ben gelmişim bi daha benim arkamdan iş çevirme diye yaa bu gibi bir sürü errarengiz olay küçüklüğümde böyle 3 harfli karabasan falan fıstıklarla uğraşmakla geçti artık çok bunalıyorum yardım lütfen

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com