Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
için, uzaklaşmak

Uzaklaşmak İçin

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Uzaklaşmak İçin

merhaba arkadaşlar
öncelikle sitede çok aradım ama bana uygun bir çözüm bulamadım Eğer bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olmalarını istiyorum

Benim sorunum eski erkek arkadaşımla ilğili 3 ay önce beni terketmişti O dönemde çok acı çektim Burada öğrendiğim ne kadar dua varsa okudum geri gelmesi için (keşke yapmasaymışım gitmesi ve o dönemde bitmesi daha hayırlıymış benim için) geri döndü İlk zamanlar çok mutlu oldum şimdi benim için uygun olmadığını düşünüyorum çok farklı fikirlere sahibiz farklı hayatlarımız isteklerimiz varsorun ne bırak o zaman diyorsunuz sorunda işte burada başlıyor Ona karşı zaafım var karşı koyamıyorum,uzaklaşamıyorum,bırakamıyor çok şey denedimeft ve benzeri yöntemler soğumak,uzaklaşak için ama hiçbiri etki etmedi kendime söz geçiremiyorum lütfen yardımcı olunbelki size basit geliyor sorunum ama Zor durumda olmasam yazmazdım şimdiden yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com