07-17-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Garip Bir Durum,Akıl Verin Nolur :(
sevgili kardeşlerim,burada hep birbirimiz için dualar ediyoruz,Allah sesimizi duyuyor er yada geç veriyor muradımızı  beni tanıyanlar bilir,benim dileğim kabul oldu,sevdiğime kavuştum ve sizlere de duacı oldum 
yalnız bir sorunum var şimdi barıştık,evlenmeye karar verdik fakat ayrı şehirlerde görev yapıyoruz,o çok meşgul biri işi nedeniyle,benimse daha bol vaktim oluyor,malum işler kesat krizde  
ilk barıştığımız günlerde her şey çok güzeldi hala da güzel ancak bende bir huzursuzluk var gün içinde 10 kez aramak istiyorum aklım onda kalıyor içimdeki şüphe tohumları ya aldatıyorsa,ya yalan söylüyorsa diye haykırıyor yapmayacağını biliyorum bu saatten sonra ilişkimizi riske atamaz ama kendi aklıma söz geçiremiyorum durmadan arayıp bıktırmak da istemiyorum,heleki onu kızdıracak bir söz(nerdesin,doğru mu söylüyorsun gibi)söylemek tam bir facia olur bu vesveseler beni deli edecek onun hiç böyle huyları yok,ben biraz paranoyak davranıyorum galiba,bana bir şeyler söyleyin hangi duaları edeyim,hangi zikirleri çekeyim lütfen yardım edin 
|
|
|