Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akıl, durum, garip, nolur, verin

Garip Bir Durum,Akıl Verin Nolur :(

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Garip Bir Durum,Akıl Verin Nolur :(

sevgili kardeşlerim,burada hep birbirimiz için dualar ediyoruz,Allah sesimizi duyuyor er yada geç veriyor muradımızıbeni tanıyanlar bilir,benim dileğim kabul oldu,sevdiğime kavuştum ve sizlere de duacı oldum
yalnız bir sorunum varşimdi barıştık,evlenmeye karar verdik fakat ayrı şehirlerde görev yapıyoruz,o çok meşgul biri işi nedeniyle,benimse daha bol vaktim oluyor,malum işler kesat krizde
ilk barıştığımız günlerde her şey çok güzeldihala da güzel ancak bende bir huzursuzluk vargün içinde 10 kez aramak istiyorumaklım onda kalıyoriçimdeki şüphe tohumları ya aldatıyorsa,ya yalan söylüyorsa diye haykırıyoryapmayacağını biliyorumbu saatten sonra ilişkimizi riske atamaz ama kendi aklıma söz geçiremiyorumdurmadan arayıp bıktırmak da istemiyorum,heleki onu kızdıracak bir söz(nerdesin,doğru mu söylüyorsun gibi)söylemek tam bir facia olurbu vesveseler beni deli edecekonun hiç böyle huyları yok,ben biraz paranoyak davranıyorum galiba,bana bir şeyler söyleyinhangi duaları edeyim,hangi zikirleri çekeyim lütfen yardım edin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com